Get Adobe Flash player

 

CRISIS OF NIET - STUCADOORSBEDRIJF ZWIEP STAAT  NIET STIL

 

In 2011 vierde Stucadoorsbedrijf ZWIEP met haar 5 vaste werkkrachten en enkele flexwerkers ingetogen haar inmiddels 40-jarig bestaan. Een viering passend bij de huidige economische crisis.

De bouwwereld in het algemeen en de stucadoorsbranche in het bijzonder werd in de afgelopen jaren en ook thans nog behoorlijk hard getroffen door de huidige malaise in de bouw.

Desondanks heeft  Stucadoorsbedrijf ZWIEP bepaald niet stil gezeten. Met hetzelfde team aan vast personeel en flexkrachten is men vooral enthousiast steeds meer landelijk de boer opgegaan.

 

Het enthousiasme wordt vooral gevoed door een positieve kijk op het leven en op het werk van de ondernemer.

We denken liever in kansen dan in beperkingen De ondernemer ziet voorts eerder een ½ vol glas dan een ½ leeg glas. Vanuit die instelling is Stucadoorsbedrijf ZWIEP in de afgelopen wintermaanden hard aan de slag geweest en heeft daartoe Nederland-breed actief gezocht naar opdrachten. Dit is bepaald niet zonder succes geweest.

 

We hebben thans een behoorlijk gevulde orderportefeuille met  opdrachten in o.a. Hilversum, Naarden, Amsterdam en Deventer.

 

Symbolisch heeft de ondernemer daar in de afgelopen wintermaanden handen en voeten gegeven door in de vrije uren met stucadoorsmateriaal een fraaie Olifant te bouwen.

Pontificaal is deze levensechte Olifant te bewonderen voor het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg.

 

De betekenis van deze Olifant is enerzijds om met krachtige schouders de crisis te lijf te gaan en anderzijds aan te geven, dat het stucadoorswerk ook een prachtig kunstwerk is, dat in geen enkel gebouw of woning mag ontbreken.


Kortom: Stucadoren is bovenal een kunst.

Contactgegevens

 ZWIEP

Stukadoorsbedrijf b.v.

Nijverheidsweg 3

7921 JH  Zuidwolde

E-mail: rizwiep@hotmail.com

tel.: 0528-354037

mobiel: 06-54310284

fax.: 0528-373396

RABO-bank: 37.62.51.204

BTW: 804544955B01

K.v.K. Meppel: 04050263